Budapest, Kolostor út 30.

Hétfő - Péntek | 08:00 - 20:00

Keresés
Close this search box.

Szolgáltatásaink

Kezdőlap > Szolgáltatásaink

Miben tudunk segíteni?

+36/20-289-1094

haffner.tamas@mdy.hu

Letöltések

Szolgáltatásaink

Elektromos autó biztosítások - szakértőktől.

A weboldal létrehozásakor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy olyan szolgáltatási portfóliót ajánljunk Ügyfeleink részére, amely a legmagasabb szinten védi autójukat a különböző káresemények során. Fontos, hogy a munkánk nem ér véget akkor, ha a biztosítást megkötöttük. Szeretnénk az Ügyfeleinkkel aktív kapcsolatban maradni a szerződések megkötése után is. Egy számla, egy fedezetigazolás vagy éppen egy zöldkártya ügyintézése is problémát jelenthet még a mai, digitális világban is. Ezt a terhet szeretnénk levenni Ügyfeleink válláról.  Egy káresemény során az Ügyfelek sok esetben magukra maradnak a kérdéseikkel. Szeretnénk mi azok lenni, akik megválaszolják ezeket és akkor is ott vannak az Ügyfelek mellett, amikor probléma van. Mert problémák mindig is voltak és lesznek is. 

Miben különbözünk az online cégektől?

Manapság is felmerül bennünk a kérdés, hogy nem lenne-e jobb a folyamatainkat teljesen online rendszerek köré építeni. Manapság az Ügyfelek inkább maguk kötik a biztosításokat az interneten, nem igénylik feltétlenül, hogy telefonon beszéljenek valakivel  (sőt sok esetben inkább nem is akarnak). Több mint egy éves tapasztalataink alapján, azt vettük észre, hogy az elektromos autók biztosítását nem lehet maradéktalanul online alapokra helyezni. Olyan szakmai kérdéseket és hiányokat vetnek fel az online kalkulátor programok, amelyeket jelen helyzetben még nem képesek maradéktalanul áthidalni. Mi a szakmaiság mellett tettük le a voksunkat. Szeretnénk, hogy Ügyfeleink a legmagasabb szintű szolgáltatásban részesüljenek, amelynek nem lehet hátránya a digitalizáció.

Elakadtál a biztosítás kötéssel ? Ne aggódj, mi segítünk!

Kérj ajánlatot szakértőnktől!

Elektromos autó biztosításokra specializálódott munkatársunk, segít a felmerülő kérdések megválaszolásában és együtt megtaláljátok a legjobb ajánlatot a piacon.