Budapest, Kolostor út 30.

Hétfő - Péntek | 08:00 - 20:00

Keresés
Close this search box.

Rólunk

Kezdőlap > Rólunk

0 +
Rendezvény 2021-ben
0 +
Ügyfél tájékoztató
Kik vagyunk MI?

A CSAPATUNK! 🙂

Az elektromosautobiztositas.hu csapatát jelenleg hat fő alkotja. Tamás a biztosítások megkötésében segít az Ügyfeleknek. Kata, Vivien és Máté a rendezvényeken segítenek tájékoztatni az érdeklődőket. Gábor és László a Monday Insurance Brokers Kft tulajdonosaiként segítik az oldalunk fejlődését. 

Számít a véleményed!

Mit mondanak rólunk?

Az elmúlt több mint egy évben rengeteg Ügyféllel kerültünk kapcsolatba. Közülük néhányan az alábbiak szerint jellemeztek minket. Ezúton is köszönjük a visszajelzéseket! 

" Tamással egy elektromos autós rendezvényen találkoztunk. Gyors, precíz és pontos volt. Köszönöm a munkádat! "
Gábor
építőipari cégtulajdonos
"Tamással intézzük a céges ügyeinket is. Az elektromos autónk vásárlásakor egyből őt hívtuk és gyorsan segített."
Éva
Irodavezető
" Számomra fontos, hogy valaki gyorsan és jól dolgozzon. Miután ajánlatot kértem, Tamás rögtön hívott és még aznap megkötöttük a biztosítást."
Balázs
Marketing vezető
Szolgáltatásunk

Miben tudunk neked segíteni?

A Mi feladatunk, hogy megtaláljuk az igényeid szerinti legjobb biztosítási megoldást. Legyen szó kötelező, casco vagy éppen GAP biztosításról. Több mint 10 éves piaci tapasztalatunk alapján, megkeressük a számodra legkedvezőbb biztosítási megoldást. 

Kötelező biztosítás

A vonatkozó jogszabályok szerint minden forgalomban lévő gépjárműnek rendelkeznie kell kötelező felelősségbiztosítással, így biztosítást kell kötni ...

Casco biztosítás

Amennyiben attól félünk, hogy saját autónkban kár keletkezik, dönthetünk casco biztosítás megkötése mellett. Elemi károk elleni, törés és lopásfedezet választható.

GAP biztosítás

Hétköznapi megnevezése "vételár biztosítás". Lopás vagy totálkár esetén a GAP biztosítás kifizeti a kárkori érték és az autó vételára közötti különbözetet.

Lépj velünk kapcsolatba!

Ajánlatkérés

Kérlek töltsd ki az alábbi adatokat, hogy munkatársunk felvegye veled a kapcsolatot!

Az ajánlatkérés után rövidesen jelentkezünk.

Kövess minket a Facebookon!

Mindenhol ott vagyunk!

Az ország teljes területén állunk a rendelkezésedre!

Az online világ kínálta lehetőségeket kihasználva, az egész országban segítségedre lehetünk a biztosítási ügyintézésben. Lakhatsz Budapesten, Szegeden, Győrben vagy éppen Debrecenben, mi mindenhol ott vagyunk és segítünk! Az ügyintézés nem igényel személyes jelenlétet, tehát online a teljes folyamat elvégezhető.